Hij zit vaak in Durbuy

Het kan voor Natassia, de vrouw van Wout Bru niet altijd makkelijk zijn als haar partner vijf dagen in de week in Durbuy zit voor zijn werk. Ze staat er vaak alleen voor en ook voor de zorg van hun twee dochtertjes Aimée en Beau.

“We zijn maximaal drie dagen van elkaar weg en in het weekend ga ik ook naar daar met de kindjes. Ik mis hem, maar daarom werkt het net zo goed tussen ons. Ik zou niet zeven op zeven met iemand kunnen samenleven”, zegt Natassia in Dag Allemaal.

En deze zomer staan er nog meer grote veranderingen gepland in het leven van Wout en zijn gezin. Ze verhuizen naar een nieuwbouwwoning in Antwerpen.

“Ik wil dat de kinderen een tuin hebben om in te ravotten. Al is het ontzettend duur om nu te bouwen. We wilden een extra verdieping met twee slaapkamers en badkamers voor als mijn kinderen uit mijn vorige relatie komen logeren. Zodat zij het gevoel hebben dat ze bij ons samengesteld gezin horen. Maar dat plan gaan we even laten varen, want het kost ongelooflijk veel geld. Ze komen een keer of twee per jaar, dan kunnen ze in de logeerkamer slapen.”

Echt getrouwd zijn Natassia en Wout niet, en het is nog maar de vraag of dat ooit zal gebeuren. “Het is geen must. De kinderen zijn een veel belangrijkere band tussen ons. Al zou het wel tof zijn natuurlijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.