“Toen ik zijn nummer zag verschijnen op mijn gsm, wist ik hoe laat het was. Hij belde me niet voor een rolletje in zijn nieuwe film”, aldus Maureen in Story.

“Als je iets doet voor radio en/of tv, dan weet je dat je er ooit aanhangt. Ik heb een week bedenktijd gevraagd, maar als Erik je opbelt, kan je precies niet anders dan ja zeggen. Hij is heel overtuigend. Misschien had ik wat langer moeten twijfelen, want Alex Agnew heeft hij getrakteerd op verschillende etentjes”, bekent Maureen in Story.

De stand-upcomedian werd na acht afleveringen naar huis gespeeld, de nieuwkomer was Toby Alderweireld. Veel vrouwen en mannen zouden een moord plegen om naast de – gewezen – Rode Duivel te zitten.

“Toen Toby backstage arriveerde, waren alle mannen en de helft van de vrouwen ontzettend opgewonden. Zelfs Erik trippelde supervrolijk door de gang. Ik had dat eigenlijk niet. Pas op, Toby is megabescheiden en heel erg sympathiek. Maar ik heb hem vooral met rust gelaten.

“Als ik mee kijk dan mis ik tactische kennis, dus dan kijk ik tussendoor ook maar eens naar de benen, hé. “En Toby is zeker een knappe man, maar ik heb de mijne al gevonden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.