Het koppel nam deel aan het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ en heeft er inmiddels op relatievlak een zwaar jaar op zitten.

“Los van die moeilijke periode is de kans er dat we ooit zullen scheiden, en daar kunnen we allebei mee leven. Maar de kans dat ik na Stijn nog eens ga hertrouwen is nihil. Ik heb mijn sprookjeshuwelijk gehad”, aldus Nuria aan Story.

Ook Stijn zou niet meer kunnen en willen samenleven met iemand anders dan Nuria. “Niet alleen moet je dan weer van nul beginnen, het wordt ook nooit beter. We hebben samen twee prachtige zonen op de wereld gezet, dat kunnen we met niemand anders delen”, vertelt hij openhartig.

“Door de kinderen blijven we ook altijd verbonden met elkaar. Ik geloof niet dat er een man is die beter bij mij past. Stijn is de perfecte partner voor mij”, bekent Nuria.

Volgens Stijn moet je aan een relatie werken. In goede en kwade dagen, dat hebben ze elkaar beloofd op hun trouwdag. Maar zoals bij alles hebben ze daar de ene dag meer zin in dan de ander, geeft het koppel toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.