Inmiddels zijn er al verschillende koppels gevormd en terug uit elkaar gegaan door het programma ‘Blind Getrouwd’. Maar Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke uit het eerste seizoen zijn nog steeds getrouwd. “Velen zien ons echt als het oerkoppel. Wat een hele eer is.”, laat Stijn aan ‘Story’ weten. Ze zijn dan ook dé geschikte juryleden om de slaagkansen van de koppels van dit seizoen in te schatten.

“Het is moeilijk. Ik denk dat, ondanks de dipjes, Fleur en Alexander en Isabelle en Mathieu een koppel zullen blijven. Over de andere twee koppels, Jolien en Brecht, en Emma en Emile, heb ik mijn twijfels. Ik geef hen vijftig procent slaagkans.”, vertelt Nuria. Zeker Emma en Emile ziet Stijn niet goedkomen omdat ze op een andere golflengte zitten. Veel kijkers vinden dit seizoen nogal braafjes en saai omdat de koppels veel praten en het heel rustig aan doen. Voor hen heeft Nuria een goede tip: “Voor sensatie en drama moet je naar Ex on the Beach kijken.” 

Zouden ze trouwens zelf aan een van de kandidaten willen gekoppeld worden? “Qua karakter en uiterlijk kan Fleur mij het meest bekoren. Een mooie verschijning waar ook pit in zit.”, besluit Stijn. Nuria voelt niet meteen een klik met ene van de mannen maar toch… “Brecht is natuurlijk een echt sekssymbool met een afgetraind lichaam. Bovendien is hij heel georganiseerd en kan hij goed koken. Maar ik vind hem te perfect voor mij, ik zou me geïntimideerd voelen.” 

Alle deelnemers uit de seizoenen vormen inmiddels ook een hechte vriendengroep.  Ze hebben allemaal hetzelfde doorgemaakt en bieden elkaar een luisterend oor. Nuria supportert in elk geval voor iedereen die het aandurft in het avonduur te stappen. “Ik zou het zo leuk vinden als er eens een seizoen is waarin alle matches het overleven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.