Toen Eline De Munck aankondigde dat ze voor het eerst zwanger was, kreeg ze al snel heel wat reacties binnen. En één boodschap kwam telkens terug…

“Iedereen verwittigt je constant dat je leven nooit nog hetzelfde zal zijn en jij begrijpt niet echt wat ze daarmee bedoelen”, verduidelijkt Eline De Munck hoe die boodschap bij haar binnenkwam. En dan is er nog iets dat Eline zorgen baarde…

“Ook klinkt dat vaak een tikje negatief, wat best griezelig is”, geeft Eline De Munck toe dat die vaak goedbedoelde boodschap toch ook wel een negatieve invloed had op haar gemoed. Hoe reageerde Eline?

“Controlefreak als ik ben, probeer ik al mijn bordjes zo volledig mogelijk in de lucht te houden, terwijl ik ondertussen het belangrijkste gerecht van mijn leven maak voor op het mooiste bordje van de hele brunch”, omschrijft Eline De Munck haar gevoelens op Instagram. En zeker met opspelende hormonen was dat niet altijd eenvoudig…

“Net wanneer ik dacht mezelf goed genoeg te kennen om klaar te zijn om een goede mama te zijn, begrijp ik plots weer niets meer van mezelf. Ik voel me mooi, lelijk, powerful, onzeker, volwassen en een prutser tegelijk”, klonk het bij Eline De Munck op haar Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.