Tinne Oltmans gaf eerder al toe hoe zwaar de opnames van de telenovelle ‘Lisa’ waren, maar nu komt Tinne met een opvallende onthulling…

De opnames van Lisa stopten reeds in maart vorig jaar en voelt Tinne Oltmans zich klaar om nieuwe acteeropdrachten aan te nemen. Maar lopen die aanvragen wel binnen?

“Ik heb tijd genoeg gehad om af te kicken”, benadrukt Tinne Oltmans in Dag Allemaal. “Nu voel ik dat ik weer veel zin krijg om te gaan acteren.” Want één ding is duidelijk…

“Met ‘Lisa’ namen we in een hoog tempo op, je raakt daar op den duur aan gewend, dus er mag nu weer iets nieuws komen.” Zijn er al concrete plannen?

“Er zit nog niets concreets in de pijplijn, maar ik hoop dat daar snel verandering in komt”, benadrukt Tinne Oltmans in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.