Marijn Devalck was gekend als een echte womanizer maar kende in zijn relatie ook heel wat moeilijker periodes.

“Als de kleine onhebbelijkheden niet meer te verduren waren, ging Ilse weleens twee dagen naar haar moeder. En dat is goed. Ik ben ook graag eens alleen. En ik heb altijd het vertrouwen gehad dat ze terug zou komen”, vertelt Marijn openhartig aan Story.

“Ilse en ik zouden elkaar nog moeilijk kunnen missen. Het leven is te kort om er een hoopje ellende van te maken. De geboorte van de kleinkinderen, een mooi extraatje dat Ilse in mijn leven heeft gebracht”, aldus Marijn.

De liefde voor mekaar uitdrukken gebeurt ten huize ‘Boma’ op verschillende wijzen. “Ilse is straf met cadeaus, ik ben sterker in aandacht. Na de soundcheck of na een optreden bel ik haar altijd op. Of als ze op stap is met vriendinnen. Om te zeggen dat ze voorzichtig moet zijn. Die bezorgdheid, dat is graag zien”, deelt Marijn mee in Story.

“Voor haar vijftigste heb ik wel een mooi verrassingsfeest gegeven voor haar familie en vrienden. Dat had ze mij ook gelapt toen ik 50 werd”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.