In een trendy discotheek in Antwerpen, waar heel wat BV’s regelmatig de bloemetjes buiten zetten, vond plotseling een echte catfight plaats.

Toen Pauline Slangen even ging praten met Sean Dhondt, met wie ze regelmatig in professionele omstandigheden omgaat, brak de hel los bij zijn huidige vriendin Maithé Rivera.

“Haar ogen schoten vuur en om wraak te nemen begon ze een andere jongen die vlakbij stond zomaar op de mond te kussen. Pauline fluisterde plagerig in het oor van Sean ‘dat hij zich niet moest laten doen’. Waarschijnlijk zijn daardoor de stoppen bij Maithé helemaal doorgeslagen”, zo vernam Dag Allemaal.

“Toen Pauline zich even later naar de vrouwentoiletten begaf, werd ze door Maithé achtervolgd, en kwam het tot een fikse ruzie en een handgemeen met trekken en duwen. Maithé heeft haar verschillende keren tegen haar benen getrapt. Ze heeft ook enkele van Paulines hairextensions uitgetrokken, met zoveel kracht dat haar hoofd verschillende kale plekken vertoonde.

“Dat mens is echt gek!’, aldus heel wat getuigen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.