Na meer dan 30 jaar zet Peter Goossens binnenkort een punt achter het Hof van Cleve. Hij zet zijn schouders dan nog wel onder zijn nieuw project brasserie La Rigue in Knokke, toch gaat hij wat gas terugnemen.

Samen met zijn echtgenote Lieve werkte hij dagen van 18 uur af. En dat laat toch zijn sporen na. Nu wil het koppel de tijd nemen om ook eens wat te ontspannen. “Lieve en ik willen rust. We gaan ook wat reizen, nu we nog in goede gezondheid zijn, en Japan staat als eerste op de bucketlist.”, vertelt Peter aan ‘Het Laatste Nieuws’. Ook van het gezinsleven heeft hij veel moeten missen en gaat er nu bewuster mee om. “Bij ons thuis zondag, poorten dicht en de kinderen: dat zijn de mooiste momenten.”, gaat Peter verder. Ook wat voeding betreft let hij goed op want hij toch graag nog enkele jaren in goede gezondheid verkeren. “Mijn vrouw en ik letten er ook op. We eten veel groenten, veel vis.”

Al heeft hij wel een klein guilty pleasure waar hij steeds van opkikkert. “’s Avonds een sigaartje roken en dat halfuur ontspannen, meer heb ik niet nodig.”, besluit Peter Goossens nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.