Dina Tersago hielp mee om haar eigen woning te verbouwen. En dat kostte flink wat energie. “Maar het is wel een goede work-out voor je lichaam”, zo vertelt de ex-miss.

“Ja, ik heb toen wel wat extra spiermassa gekweekt. We stonden allebei heel scherp, daar denken we weleens met heimwee aan terug”, bekent ze aan Story.

“Ondertussen heb ik twee kinderen op de wereld gezet, mijn lichaam is wel wat veranderd. Die sixpack is geen must meer voor mij”, aldus Dina Tersago.

Wie tijdens verbouwingen in zijn woning moet wonen, bijt letterlijk in het stof. “Ik zou niet graag wonen in een huis dat verbouwd wordt, want dan zit je altijd in de werken en bijt je letterlijk elke dag in het stof. Zeker met een totaalrenovatie lijkt me dat de hel”, zo vertelt Dina aan Story.

“Onze bouw beheerste gedurende een klein jaar ons leven. Zelfs als we er niet aan het werken waren, dachten we na over de keuzes van vloeren en kranen. Als je er dan ook nog blijft wonen, kan je het helemáál niet loslaten”, geeft de BV toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.