Ze is anderhalf jaar getrouwd en deed het destijds heel stiekem. “Ik vond het heel grappig dat overal verscheen dat we stiekem waren getrouwd. Maar zo stiekem was het niet, hoor. Er was veel volk. Alleen ben ik niet het type dat heel haar privé op sociale media gooit”, deelt Britt Van Marsenille mee aan Story.

“Ik heb het ook pas na enkele maanden gedeeld, en blijkbaar leid je dan een stiekem leven. Maar het was een prachtige dag en een zalig feest”, aldus Britt.

Zelf vindt ze het fantastisch om als getrouwde vrouw door het leven te gaan. “Ik had nooit verwacht dat ik zou trouwen, maar het is de beste beslissing die ik heb kunnen nemen. Omdat ik weet dat dit tot het einde der dagen is, Frederik is de man met wie ik oud ga worden”, deelt ze openhartig mee aan Story.

“We hebben het heel leuk samen, maken veel plezier. Je geeft elkaar een thuis, maar je trekt mekaar ook uit de zetel om de wereld te ontdekken”, bekent Britt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.