VTM heeft na lange tijd ‘De Soundmixshow’ vanonder het stof heeft gehaald en in een nieuw jasje gestoken. Starstruck is het nieuwe programma van VTM waar ook Bart Kaëll als jurylid zal zetelen.

Niet als presentator dus deze keer want die eer komt toe aan Laura Tesoro. “Uiteraard had ik Starstruck graag gepresenteerd, maar Laura doet dat voortreffelijk. Je mag niet vergeten dat de televisiewereld steeds verjongt en vernieuwt, je kan niet blijven teren op oude rotten in het vak”, aldus Bart Kaëll aan Story.

“Maar met mijn verleden als presentator van De Soundmixshow klopt het plaatje wel. En ik vond het heel leuk om eens aan de andere kant te staan”, bekent de zanger.

Op de vraag of hij een streng of braaf jurylid is, moet hij zelf het antwoord schuldig blijven. “Soms dacht ik wel: ben ik nu niet te streng? Maar als je altijd zegt dat het prachtig is, dan hebben die kandidaten daar niets aan”, verneemt Story van Bart Kaëll.

En per aflevering gaan slechts twee deelnemers door naar de grote Starstruck-finale, dus een beetje selectief zijn is wel nodig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.