Philippe Geubels kennen we allemaal als komiek. Verwachten mensen dan van hem dat hij altijd en overal grappig is? Philippe wil alvast één gerucht ontkennen…

“Ik voel die druk eigenlijk niet”, klinkt het eerlijk bij Philippe Geubbels in Flair. “Ik ben nogal bedeesd, dus ik ben zeker niet de persoon die in real life spontaan op tafel zal springen om moppen te beginnen tappen.” Ondertussen zien we hem ook aan het werk op televisie. Wat heeft zijn voorkeur?

“Het liefst zou ik de twee gewoon blijven combineren”, geeft Philippe Geubels toe. “Als ik heel veel aan het optreden ben, kijk ik er terug naar uit om een programma te maken. Maar als ik een programma maak, sta ik weer te springen om op een podium te staan.” En natuurlijk probeert Philippe ook altijd wat humor in zijn programma’s te stekken. Al is dat niet altijd mogelijk…

“Al is dat bij een quiz wel iets moeilijker omdat je bezig bent met echte kandidaten die voor veel geld spelen, dus alles moet wel degelijk kloppen”, bekent Philippe Geubels in Flair. Want één ding is duidelijk…

“Ik mag geen foutjes maken omdat ik me meer focus op mijn mopjes, dan op de inhoud van de quiz”, benadrukt Philippe Geubels in het gesprek met Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.