Philippe Geubels onthult in Humo dat hij stiekem een romanticus is. De comedian was nog erg jong toen hij zich settelde met zijn echtgenote…

“Ik denk dat ik gewoon een romanticus ben en direct de ware heb gevonden”, verduidelijkt Philippe Geubels in Humo. Geubels besloot zich al snel te settelen met zijn grote liefde. Al had hij daar ook een andere reden voor…

“Ik was ook bang voor het onbekende, ik ben geen reiziger en geen avonturier. Ik vond het dus wel leuk om een nest te bouwen”, geeft Philippe Geubels toe dat settelen de minst angstaanjagende optie was. De comedian was nog erg jong toen hij ging samenwonen met zijn vrouw…

“Op mijn 22ste woonde ik al samen met mijn vrouw en een hond”, onthult Philippe Geubels in Humo. “Ik heb nu pas zin om dingen mee te maken.” En daar haalt Geubels één belangrijke reden voor aan…

“Door twintig jaar op te treden en televisie te maken heb ik zoveel ervaren dat de wereld een minder enge plek is geworden”, verduidelijkt Philippe Geubels waarom hij zich nu wel klaar voelt om te reizen en de wereld te ontdekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.