Jeroom geeft toe dat hij humor vaak gebruikt als schild. En dan volgt er in Humo een verrassende uitspraak over zijn jeugdjaren…

“Ik ben altijd verlegen geweest. Als ik vroeger een kamer binnenkwam, ging ik zo snel mogelijk in een hoekje staan”, geeft Jeroom Snelders toe in Humo. Al heeft de humor altijd in hem gezeten. Om als schild gebruikt te worden… Jeroom geeft één pijnlijk voorbeeld…

Zo geeft Jeroom toe dat humor een gigantisch schild bleek te zijn dat hem heeft geholpen om het tragische verlies van zijn broer en kort erna zijn vader te verwerken. Jeroom wil daarover één iets benadrukken…

“Pas op, dat schild is prachtig geworden, handgemaakt en met zorg afgewerkt. Ik ben er oprecht heel blij mee. Het heeft me gevormd tot wie ik ben en helpt mij nog altijd op vele vlakken door het leven”, verduidelijkt Jeroom in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.