Keert Marco Borsato ooit nog terug naar de Nederlandse podia? Nu lijkt er zich plots een nieuw probleem voor te doen…

Strafrechtpleiter Clarice Stenger vertelt bij Jinek dat we in onze maatschappij af moeten van het idee dat iets goed óf fout is. Maar wat heeft dat met Marco Borsato te maken?

Volgens Clarice Stenger kunnen verdachten in het Voice-schandaal nog steeds ‘leuke mannen’ zijn, en dit ondanks dat ze mogelijk die feiten hebben gepleegd. Maar één iemand wil daar toch een belangrijke nuancering aan toevoegen…

Angela de Jong ziet dat in dit geval echter anders omdat het hier ook allemaal artiesten betreft die afhankelijk zijn van de perceptie bij het publiek. En dan wil Angela toch één element benadrukken…

Met alle feiten die over Marco Borsato verschenen zijn, maakt het voor Angela de Jong niet veel uit of de zanger veroordeeld wordt en/of ooit zijn straf uitzit. “Ik hoef zijn muziek niet meer”, aldus Angela de Jong. En dat is natuurlijk iets dat elke Nederlander voor zichzelf kan uitmaken, los van het onderzoek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.