Tatyana Beloy is lang gepest door haar afkomst en huidskleur. Dat ze vroeger al vegetarisch aten, was in die tijd al helemaal te gek. In Gazet Van Antwerpen onthult ze hoe ze met haar musicalkampen op alle vlakken voor meer inclusie strijdt.

Ze vertelt hoe ze vorige zomer een jongen in een rolstoel liet stralen tijdens een show. Of een meisje met dwerggroei dat moeilijk de plaats vond die ze verdiende.

“Dan is het onze taak als team om dat meisje zich goed te laten voelen. “En als je dat meisje dan ziet schitteren, dan kan ik huilen”, zegt een trotse Tatyana.

Gazet Van Antwerpen polst met wie de presentatrice van Big Brother zelf eens het huis zou willen induiken. “Harry en Meghan”, verklapt ze direct. “Hun zoontje Archie is even oud als het mijne, mijn man en ik hebben onze relatie in het begin ook moeten stilhouden.”

En helemaal overtuigd voegt ze eraan toe: “Ik denk dat Meghan en ik echt goede vriendinnen zouden kunnen worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.