Frans Bauer heeft al heel wat tegenslagen gekend in zijn leven, maar één trauma zal hem altijd pijnlijk hard bijblijven…

Frans Bauer was ooit getuige van een familiedrama dat zich afspeelde bij zijn oom en tante. De zanger doet daarover een akelige onthulling…

Tijdens het NPO2-programma ‘De Kist’ praatte Frans Bauer openhartig over de ‘horrorscène’ waarvan hij getuige was…

Frans’ oom Giel schoot zijn tante Doortje dood waarop hij in een psychiatrische instelling belandde en enkele maanden later zelfmoord pleegde. Frans Bauer doet op NPO2 het verhaal van die akelige dag…

Toen hij die bewuste dag telefoon kreeg van zijn nichtje vreesde Frans Bauer eerst dat er iets met zijn moeder was gebeurd, maar eenmaal ter plaatse kreeg hij het gruwelijke tafereel te zien. Frans beschrijft het als volgt…

“Dat is iets, dat krijg je niet meer van je netvlies af”, geeft Frans Bauer toe in ‘De Kist’. “Het moment dat ik daar binnenstapte, dat vergeet ik nooit meer.” De zanger omschrijft het trauma als volgt…

“Da’s net alsof je in een soort horrorscène stapt. Zo omschrijf ik dat weleens. Ik probeer het nooit in detail uit te leggen, want dat vind ik veel te ver gaan”, vertelt Frans Bauer in het NPO2-programma ‘De Kist’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.