Andy Peelman en Tine vormen al vele jaren een gelukkig koppel. Maar bij de Duitse schoonfamilie van De Buurtpolitie-acteur liep het één keer grondig fout…

Een pijnlijke flater van Andy Peelman zorgde plots voor een ijzige sfeer aan tafel. Blijkbaar was de familie van Tine nog niet gewend aan de ‘grapjes’ van hun niet-zo-ideale schoonzoon. Waar ging Andy in de fout?

“Met mijn Duitse schoonfamilie zat ik tijdens eindejaar gezellig aan tafel”, doet Andy Peelman zijn verhaal in Het Laatste Nieuws. “Op een bepaald moment zeg ik lachend tegen een tante in het Duits: ‘Jij hebt toch ook een snor.’” Maar dat grapje werd duidelijk niet geapprecieerd? Hoe reageerde zijn tafelgasten?

“Ik zweer het: iedereen aan tafel keek op en het werd muisstil. Tine haar gezin kan nog altijd niet geloven dat ik zoiets heb durven zeggen”, geeft Andy Peelman toe in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.