Moet Aaron Blommaert binnenkort een moeilijke beslissing nemen? De jonge artiest is een multitalent, maar net dat zorgt mogelijk voor problemen…

Presenteren, acteren, zingen,… Aaron Blommaert doet het allemaal met verve. En net daarom zit zijn agenda overvol. Moet Aaron binnenkort harde keuzes maken?

“Wie weet, al zou ik nu niet kunnen zeggen waar ik dan mee zou minderen”, zucht Aaron Blommaert in een gesprek met De Morgen. Want één gerucht wil Aaron ontkennen…

“Het was al van kinds af aan mijn grote droom om al die dingen te doen”, benadrukt Aaron Blommaert. “Ik zit momenteel in de enorme luxepositie dat er op al die terreinen mensen in mij geloven.” En dan wil Aaron één iets vermijden…

“Ik wil hen niet teleurstellen”, benadrukt Aaron Blommaert in De Morgen. “Maar ik wil vooral mezelf niet teleurstellen”, voeg Aaron er stilletjes aan toe. “Er wordt van mij blijkbaar gedacht dat ik razend ambitieus ben, maar ik weet niet of dat wel klopt.” Aaron ziet het als volgt…

“Ik heb gewoon geluk dat ik op dit moment veel mooie kansen krijg. Wat me nu overkomt, is zot. Maar of ik op een podium sta voor vijftig man, of voor vijftigduizend man: eigenlijk kan dat me niet zoveel schelen”, benadrukt Aaron Blommaert in De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.