Ann Van Elsen geeft toe dat ze in het verleden een cruciale fout maakte. Ze liet zich omringen door de verkeerde mensen. Wat was er aan de hand?

In de periode dat Ann Van Elsen gekroond werd tot Miss België heeft ze niet altijd haar grenzen goed aangegeven. Een relatiebreuk van haar werd zelfs besproken in Telefacts. Hallucinant, blikt Ann Van Elsen terug op die periode in Dag Allemaal. Ann onthult nu wat er toen fout liep…

“Ik had toen ’n manager die controverse stimuleerde, terwijl dat niet past bij mijn persoonlijkheid”, verduidelijkt Ann Van Elsen in Dag Allemaal. “Op lange termijn was ik beter af geweest onder de vleugels van iemand die me daarvoor afschermde.” Maar er stelde zich één probleem…

“Ik durfde niet weg te gaan, omdat ik geloofde dat ik zonder hem geen werk meer zou hebben”, geeft Ann Van Elsen toe in het interviews. Want de manager was niet enkel kommer en kwel…

“Hij deed ook veel positiefs, daarin zat voor mij het compromis. Ik verdedigde dus de rechten van andere mensen, maar was te zwak om voor mezelf op te komen”, onthult Ann Van Elsen in Dag Allemaal. Al leerde Ann een belangrijke les met ouder worden…

“Gelukkig durf ik nu wel mijn grenzen te stellen, dat is het voordeel van de leeftijd in combinatie met bewustzijn”, vertelt Ann Van Elsen in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.