Pommelien Thijs zal plaatsnemen in de alom bekende rode draaistoelen van The Voice Kids. Een beetje bizar voor de jonge zangeres want als kind keek ze zelf graag naar het programma.

“Toen ik die leeftijd had, wou ik ook alleen maar zingen en acteren. Ik heb met andere woorden geen moment getwijfeld toen ik de vraag kreeg om coach te worden. Het leek me een enorm fijne uitdaging”, vertelt de winnares van Zomerhit in De Zondag.

Hoewel Pommelien een heuse ster is bij de jonge generatie, had ze niet het gevoel dat al de kinderen zomaar voor haar kozen. “De balans tussen de coaches zat goed. Mijn collega’s zijn ook met heel wat talent gaan lopen. Ik had dus niet het gevoel dat alle kinderen mij per se als hun coach wilden”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.