Een contrast met haar personage in de reeks

Vanaf 12 mei kan er gekeken worden naar ‘Knokke Off’ een nieuwe reeks op VRT Max met onder andere Pommelien Thijs in de hoofdrol. Voor Pommelien is het haar eerste grote rol na het overdonderende succes van ‘#LikeMe’.

In de reeks speelt ze Louise, een twintiger die opgroeit in alle luxe en weelde. En dat staat toch in groot contrast met het leven van Thijs zelf.

“Ik ben nooit iets tekortgekomen thuis. Maar het soort luxe waar Louise in leeft, dat ken ik niet. Zelf ben ik totaal niet geldgedreven. Al besef ik wel dat je in een luxepositie zit als je zoiets kunt zeggen.

Pommelien is niet materialistisch ingesteld en zal niet snel geld uitgeven aan zaken die ze niet nodig heeft. Ook haar kledij maakt ze heel vaak gewoon zelf.

“Ik creëer heel graag zelf en ben grote fan van tweedehands. Dat wil dus niet zeggen dat ik niet veel spullen heb. Maar de prijs die daarop plakt of de merknaam maken me totaal niet uit”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.