Boer Cyriel uit Vleteren koos uiteindelijk voor Els maar het was niet meteen liefde op het eerste gezicht bij die twee. Na het avontuur leek het toch wel goed te klikken en ondertussen zijn ze na een jaar al flink wat stappen verder.

“Els en ik zijn nog altijd gelukkig samen”, vertelt Cyriel aan Dag Allemaal. De twee wonen al enkele maanden samen op zijn West-Vlaamse boerderij .

Inmiddels bekenden ze ook dat er ondertussen al een kinderwens is. “Eens het zover is, zullen we ze met plezier hier in de natuur opvoeden en niet in de stad”, geeft Cyriel mee.

Cyriel evolueerde van een zeer gesloten en weinig communicatieve naar een persoon die toch iets opener was en dat kon Els blijkbaar wel smaken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.