Amper twee maanden nadat Regi Penxten zijn nieuwe vriendin Kristel Hubeny voorstelde aan het Vlaamse publiek, kondigde het koppel al zijn verloving aan. Het koppel was, mede door hun respectievelijke eerdere ervaringen op liefdesvlak, zo zeker van elkaar dat ze niet inzagen waarom een huwelijk nog langer op zich zou moeten laten wachten.

Toch kan het voor Kristel niet altijd even makkelijk zijn om samen te zijn met iemand die Sportpaleizen vult. Het Belang van Limburg wou weten of ze inmiddels al gewoon is aan de daarbij horende media-aandacht.

“Het is toch wat raar voor haar, want ze heeft er niet om gevraagd”, lacht Regi. “Maar ze heeft een drukke job en een goedgevuld sociaal leven, dus ik denk dat ze er nog niet zo heel veel last van heeft.” Al vermoedt hij wel dat dat iets erger zal worden naarmate hun nu nog onbekende trouwdatum nadert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.