Hij is de verrassing van het programma

Hij is de jongste van de groep maar misschien ook wel de grootste verrassing van ‘Special Forces: Wie durft Wint’, Francisco Schuster. Iedereen kent hem als de vrolijke overenthousiaste Yemi uit ‘#LikeMe’, maar nu leren we hem ook eens een keertje kennen van een heel andere kant.

Francisco had in elk geval nooit gedacht dat hij het programma zo lang zou volhouden. “Qua fysiek dacht ik wel dat het zou lukken. Ik sport zo nu en dan en met ‘#LikeMe’ dans ik vaak. Ik had vooral schrik voor het mentale aspect. Ik ben gevoelig, heel emotioneel. Dus ik dacht dat ik mezelf in de woestijn enorm zou tegenkomen”, zegt Fran in Tv Familie.

Een BV die zich van zijn meest emotionele kant laat zien op televisie, voor heel wat onder hen is dat niet zo makkelijk. Ook Schuster heeft er even over getwijfeld.

“Je wil gewoon niet overkomen als de zwakke schakel. Maar zodra ik daar was, had ik geen tijd om daarmee bezig te zijn. Het is trouwens ook mooi om die andere kant van mezelf te laten zien. Iedereen kent mij als de positieve, vrolijke jongen. In ‘Special Forces’ zie je mij op een heel andere manier.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.