Vier jaar geleden gingen radiostem en mediadocente Roos Van Acker en haar toenmalige lief Tobias uit elkaar. Sindsdien was het op relationeel gebied erg stil geworden in haar leven, maar nu lijkt er toch stilaan weer iets te bewegen volgens Story.

“Er zijn kriebels”, bekent Roos. “Het is heel lang heel stilletjes geweest, maar er is iets bloeiende. Ik heb weer kriebels voor iemand en dat was heel lang geleden. Het doet me ontzettend veel deugd.”

Want als er één ding is waar ze van overtuigd is, dan is het wel dat een mens liefde nodig om gelukkig te zijn. “Maar je hoeft daarom geen lief te hebben”, benadrukt ze. “Ik ben heel veel op reis geweest met vriendinnen en ik spreek veel af met vrienden en vriendinnen. Een knuffel van hen is ook liefde. Zeker. Ik heb daar veel nood aan”, meent Roos.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.