Christopher Timmerman houdt van een sportieve uitdaging, maar sporten moet hij tegenwoordig zonder zijn echtgenote Stephanie Planckaert doen. Wat is er aan de hand met Stephanie?

“Twee jaar geleden liep ik mijn eerste marathon en vorig jaar ben ik begonnen met ultralopen”, vertelt Christopher openhartig over zijn sportieve ambities. Eén datum staat al lang omcirkeld in zijn agenda…

“Op 15 juni doe ik mee aan de trail Godefroy in Bouillon, een loopwedstrijd van 104 km. Ik train er dagelijks voor, let extra op mijn voeding en neem voldoende rust.” Al is er één jammerlijke zaak aan de sportieve hobby van Christopher…

“Jammer genoeg kan ik mijn nieuwe passie niet met Stephanie delen”, onthult Christopher in Dag Allemaal. “Ze kampt met rugproblemen.” Al betekent dat niet dat Stephanie haar echtgenoot niet steunt…

“Maar ze supportert met plezier aan de zijlijn”, voegt Christopher Timmerman er met een knipoog aan toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.