Junior Planckaert blijft op de sukkel met de gezondheid na zijn twee zware crashes in het rallycircuit. Wat is er aan de hand?

“Sinds dat motorongeval is het het één na het ander”, zucht Junior Planckaert in Story. “Ik word er natuurlijk ook niet jonger op, je breekt al eens sneller iets, of je voelt het wat meer als je valt.” En dan volgt de pijnlijke waarheid…

“Lopen kan ik nog steeds niet, net als ergens afspringen”, geeft Junior Planckaert toe in Story. “Ik moet gewoon opletten dat ik mezelf niet forceer, want daar draag ik de dagen nadien de gevolgen van.” Junior beseft wat hij moet doen om te herstellen…

“Voorzichtig zijn is de boodschap, maar op den duur wordt het een gewoonte”, klinkt het bij Junior in Story. En bij één harde waarheid zal Junior zich moeten bij neerleggen…

“Ik heb trouwens geaccepteerd dat mijn knie nooit meer honderd procent in orde zal zijn. Al valt het gezien de breuk die ik heb opgelopen allemaal nog goed mee”, beseft Junior Planckaert in Story dat het veel slechter had kunnen aflopen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.