Jennifer Heylen was jarenlang ‘hopeloos verliefd’ op haar ex. “Ik ben in die relatie mezelf verloren”, geeft het populaire jurylid uit De Slimste Mens toe. Hoe gaat het nu met Jennifer in de liefde?

Momenteel gaat Jennifer Heylen als ‘happy single’ door het leven, maar in Dag Allemaal wil de Northern Lights-actrice wel onthullen op wat voor man ze valt. Wie is de ideale man van Jennifer Heylen? 

“Ik wil iemand die me zo hard doet lachen dat ik in mijn broek plas, een beste maatje. Iemand die me niet wil opsluiten in een gouden kooi, maar mijn grootste fan is”, onthult Jennifer Heylen wat voor man haar hart kan veroveren. En het omgekeerde geldt evenzeer…

“Omgekeerd ook: zelfs al laat je een scheet, zal ik nog zeggen dat het de mooiste symfonie is die ik heb gehoord”, voegt Jennifer Heylen er lachend aan toe. Verliefdheid doet iets raars met een mens…

“Ach, een verliefde mens is een zieke mens, hé, die doet rare dingen. Maar soms moet je ook kunnen beseffen dat sommige dingen niet werken en nooit zullen lukken. Daar heb ik nu vrede mee, maar dat heeft wel heel lang geduurd”, blikt Jennifer Heylen in Dag Allemaal terug op haar spaak gelopen relatie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.