In Primo maakt actrice Ruth Becquart de balans op van haar huwelijk. Ze is inmiddels al meer dan 25 jaar gelukkig samen met acteur en Stijn Cole.

Al beweert ze absoluut niet dat het altijd rozengeur en maneschijn was: “Stijn en ik zijn al meer dan 25 jaar samen. Met ups en downs, zoals bij iedereen. Maar we zien elkaar heel graag en we steunen elkaar onvoorwaardelijk.”

Ze denkt ook het geheim te kennen waarom haar huwelijk en relatie zo goed blijft werken.

“Mijn man en ik hebben het elkaar ook altijd gegund om onszelf te blijven ontwikkelen. Zowel privé als in ons werk. Dat is een heel mooi cadeau dat ik van Stijn heb gekregen. Het zit goed, ons nestje. Dat gezinsgeluk heb ik echt nodig als rusteloze mens.”

Wij wensen Ruth en Stijn alvast toe dat ze er nog minstens 25 jaar bij doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.