Het was een pittige combinatie

Mogen deelnemen aan ‘The Masked Singer’, het is een unieke ervaring. Niemand heeft al spijt gehad van zijn deelname en alle voorgaande deelnemers kunnen het iedereen aanraden.

Ook Kat Kerkhofs is erg enthousiast over haar deelname. Al was het niet altijd even praktisch te regelen met haar leven in Istanboel en haar deelname aan het programma in België.

“Ik heb het eerlijk gezegd wat onderschat. Ze hadden me vorig seizoen al gevraagd en nu belden ze weer. Ik kwam juist uit bevallingsverlof en had zin om nog eens iets zots te doen. De timing kwam goed uit: het was WK, dus Dries was toch weg, en ik moest voor het werk in België zijn”, begint Kat in Dag Allemaal.

Dat Kat in België moest zijn voor de opnames van ‘Tulpen uit Antwerpen’ kwam dus perfect uit. Al was het niet altijd makkelijk om beide opnameschema’s met elkaar te combineren.

“James Cooke maakt dat programma en soms kon ik niet omdat ik bij ‘The Masked Singer’ verwacht werd. Ik mocht dan niet tegen James zeggen waar ik naartoe was. Allemaal gedoe en pittig met die twee shows tegelijk. Maar ik vond het superleuk en ben blij dat ik heb meegedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.