Al begrijpt hij dat sommigen hier wel voor kiezen

Recent kreeg Luc Steeno Schlagerfestival-ster op de Walk of Fame aan de Hasseltse Trixxo Arena. Reden genoeg voor weekblad Primo voor een uitgebreid gesprek met de zanger.

Samen blikte ze terug op Steeno’s carrière en successen. Een carrière die ondertussen al meer dan 30 jaar duurt. Luc nadert dan ook stilaan de zestig. Al ziet hij absoluut niet op tegen die verjaardag.

Hoewel het nog niet voor meteen is heeft hij zijn agenda alvast geblokkeerd. Waarschijnlijk zal hij het vieren met een optreden en een feestje met vrienden.

Nu hij stilaan wat ouder wordt heeft hij misschien al wel eens botox uitgeprobeerd, wil Primo weten. Tenslotte is botox alom tegenwoordig in de showbizz, aldus het weekblad.

Zelf heeft Luc het echter nog nooit gebruikt: “Iedereen is baas over z’n eigen lichaam. Maar ik heb het nog nooit gebruikt, ik heb er geen nood aan. Soms zie ik mensen die jonger zijn dan ik, maar die er ouder uitzien. Misschien heb ik goeie genen? Echt veel rimpels heb ik niet. Maar als je ouder wordt, moet je dat aanvaarden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.