Hij is 50 geworden

11 april was een heel speciale dag voor zanger Sam Gooris. Die dag werd de populaire zanger 50 jaar. Jawel u leest het goed, 50 jaar.

Wie Sam op een podium bezig ziet, zou het niet meteen zeggen dat hij al een halve eeuw jong is, maar het is echt waar.

En Sam moet toegeven dat hij er zelf ook soms eens van schrikt. “Verschieten? Ik verschiet nog elke dag van veel dingen. De tijd vliegt, maar dat is positief, want dat betekent dat we ons amuseren”, vertelt hij aan Tv Familie.

Gooris mag dan wel vijftig zijn, hij voelt zich nog lang geen 50. Al heeft hij af en toe wel wat lichamelijke klachten waardoor hij eens met zijn neus op de feiten wordt gedrukt.

“Mijn knieën herinneren mij er regelmatig aan dat ik geen jonge gast meer ben. Ze kraken wat meer dan vroeger. Da’s niet zo plezant. Maar ons Kelly zegt soms dat ik overdrijf en dat ik gewoon klaag om te klagen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.