Hij trouwde reeds in Zwitserland, Dworp en Las Vegas en wil nu kost wat kost opnieuw trouwen op Hawaï. “Met Kelly, hé. We zijn al drie keer getrouwd. Volgend jaar zijn we 25 jaar getrouwd. Misschien moeten we dat dan nog eens bevestigen”, bekent Sam aan Primo.

“Het wordt elke keer beter. Met Kelly trouwen was de beste beslissing van mijn leven! Kelly en ik, wij zijn vrienden voor het leven. En vriendschap, dat is een belangrijke basis voor een huwelijk. Veel mensen vergeten dat”, aldus Sam Gooris.

Ook Kelly zakt af en toe af naar het stamcafé van Sam. “Vrouwen zijn hier zéker welkom. Ze worden hier graag gezien. Dat zie je toch aan de posters en de kalenders van de blote dames die hier aan de muren hangen?”, vertelt Sam al lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.