Sander Gillis onthult in een recent interview zijn ochtendroutine en celebrity crush. 

“Van mijn roeimachine krijg ik een heel warm gevoel,” deelt hij in Story. Hiermee verwijst hij naar zijn dagelijkse workouts in de koude kelder. Maar het is niet alleen sport die zijn hart sneller doet kloppen; actrice Margot Robbie heeft duidelijk een speciale plek in zijn hart. “Ja, ik ben stiekem verliefd op haar,” geeft Gillis toe, zijn bewondering voor de actrice en haar Australische accent niet verbergend. 

Naast zijn sportieve en romantische bekentenissen, onthult Gillis ook een zachtere kant: “Ik ben een echte cat daddy,” lacht hij, terwijl hij praat over hoe foto’s van zijn kat hem spontaan doen glimlachen, zelfs tijdens het werk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.