Ze had jarenlang acné en daardoor ook heel wat littekens in haar gezicht. Die hadden een enorme impact op haar zelfvertrouwen.

“In die periode verdiende ik de kost als model, maar ik kreeg amper opdrachten en voelde me niet mooi. Op je benen of rug kan je littekens verbergen, maar in je gezicht niet. Het was mijn meest onzekere periode ooit”, bekent ze aan Dag Allemaal.

“Ik had het gevoel dat iedereen naar mijn littekens keek. Je kan er wel make-up op doen, maar je ziet ze door de schmink heen. Op den duur kwam ik niet meer buiten. Mijn mama zei zelfs dat ik een beetje depressief was”, aldus de bekende dame.

Net op het moment dat Natassia veel last had van acne, leerde ze topchef Wout Bru kennen. “Ik zeg hem nog altijd: ‘Ik snap niet dat jij op mij bent gevallen, want ik stond vol met puisten”, deelt ze mee aan Dag Allemaal.

“ Eigenlijk heeft hij me leren kennen in mijn meest onzekere periode. Maar dat is het mooie aan de liefde, hij heeft daar gewoon doorheen gekeken”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.