Sander Gillis, de populaire radio-dj van MNM, staat deze week in de spotlights met enkele persoonlijke onthullingen. 

Gillis deelt in Story zijn ochtendroutine: “Ik probeer iedere ochtend een halfuur te roeien in mijn koude kelder.” Dit ritueel helpt hem niet alleen fit te blijven, maar geeft hem ook een goed begin van de dag. Daarnaast onthult hij in Story ook zijn bewondering voor actrice Margot Robbie, een verliefdheid die begon na het zien van ‘The Wolf of Wallstreet’. “Wat een prachtige actrice,” merkt hij op; zijn waardering voor haar talent en uitstraling niet onder stoelen of banken stekend. 

Naast zijn fysieke en romantische bekentenissen, toont Gillis ook een liefdevolle kant als ‘cat daddy;  een term die hij gebruikt om zijn grote liefde en affectie voor zijn kat te beschrijven. Schattig!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.