Als voedingsdeskundige en bestsellerauteur heeft Sandra Bekkari inmiddels al heel wat mensen geholpen bij het aanleren van goede voedingsgewoontes.

Toch zijn er een aantal punten waarvan ze vindt dat ze zelf ook écht nog moet aan werken. “Ik moet soms wat meer dingen uit handen durven geven”, aldus de schrijfster.

Ze heeft blijkbaar nogal snel de neiging om zoveel mogelijk zelf te doen omdat het dan ook gedaan is zoals zij het wil. Ze geeft dan ook zelf aan dat ze moet leren om de lat minder hoog te leggen.

Anderzijds is Sandra Bekkari super trots op haar positiviteit. “Ik ben ervan overtuigd dat gedachten krachten zijn”, bekent ze in Story. Volgens haar zijn het dan ook je gedachten die grotendeels bepalen hoe je je voelt. En wat je voelt bepaalt dan weer hoe je handelt.

“Ik focus vooral op wat wel goed gaat en probeer de zaken die ik niet echt kan veranderen los te laten”, geeft ze eerlijk toe in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.