Jean-Marie Pfaff keepte een topcarrière bij elkaar, maar echt rijk is hij er nooit van geworden, bericht hij in Het Laatste Nieuws. “Niet dat ik het financieel moeilijk heb, maar ik wil nog blijven werken zolang mijn gezondheid het toelaat.”

Een stulpje in het buitenland is helemaal niets voor Jean-Marie. “In België heb ik alles wat ik wil. Mijn vrienden, mijn kleinkinderen.”

De kinderen zouden hun ouders wel liever op een appartement in het centrum zien, dichter bij hen, maar Carmen en Jean-Marie wonen nog te graag in hun woning te Brasschaat.

Zeker Carmen ziet een verhuis niet zitten. “Ze houdt van de natuur”, legt Jean-Marie uit. “Maar wie weet komt het er ooit nog van.”

Intussen blijft het gezin er voor elkaar. “Bij ons is een woord een woord”, beklemtoont de pater familias in Het Laatste Nieuws. “Familie is altijd het belangrijkste voor mij geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.