Jef is in alles de tegenpool van Marie Verhulst, met wie hij ondertussen al een paar jaar samen is. Hij is rustig en discreet, zij een echte spring-in-‘t-veld.

“Jef is een rustige en discrete jongen”, verneemt TV Familie. Hij loopt niet zo graag in de kijker maar kan er toch wel mee om als de camera’s bij ‘De Verhulstjes’ in de buurt zijn.

Ze liepen elkaar toevallig tegen het lijf tijdens het werk en Marie was meteen verkocht. Het klikte al snel heel goed tussen de twee en aangezien Jef podiumtechnieker is, had Marie plots heel veel problemen. Uiteraard snelde Jef haar graag te hulp. Met alle gevolgen van dien…

Jef is ondertussen ook al geliefd bij zijn schoonfamilie. Al is het niet evident om je naast Gert te nestelen, wanneer die, naast je schoonvader in spe, ook nog eens je grote baas is. Gelukkig konden de twee het al snel met elkaar vinden.

“Naar mijn gevoel is dat vlot gegaan”, vertelt Marie al lachend aan TV Familie. “Nee, mijn vader heeft niet de typische kritische vragen op hem afgevuurd, maar ik denk wél dat hij alles goed in de gaten houdt”, bekent het baasje van Samson.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.