Ondanks het feit dat het koppel ondertussen wel samenwoont, zien ze mekaar eigenlijk niet veel. “Onze drukke werkagenda’s maken dat we elkaar enkel ’s avonds kort zagen en in het weekend”, vertelt Alexander aan TV Familie.

Volgens hem is dat echter geen struikelblok, of dat denkt hij toch. “We maken hoe dan ook bewust tijd voor elkaar. Onze avonden samen zijn soms niet erg lang, maar we gebruiken die tijd optimaal om die mentale connectie bij elkaar te vinden”, aldus Alexander.

Ze willen vooral de connectie met elkaar vinden omdat er momenteel nog geen sprake is van verliefdheid volgens het koppel.

Ze voelen zich wel op hun gemak bij elkaar en groeien naar elkaar toe maar de vlinders en échte gevoelens ontbreken nog steeds.

Wat er dan nodig is om in dat stadium te geraken? “Gewoon tijd, samen dingen doen en elkaar verder helemaal ontdekken”, geeft Alexander mee aan TV Familie. Hij hoopt dat die gevoelens uiteindelijk wel zullen komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.