Als vrolijke spring-in-’t-veld, maar in De Slimste Mens ter Wereld laat de presentatrice en actrice zien dat ze ook over de nodige brains beschikt. Al acht ze de kans heel klein dat ze de populaire Play4-quiz ook wint. Nelle, haar tweejarige dochtertje met Sieg De Doncker, ligt er alvast niet wakker van.

“Maak je geen illusies: de kans dat ik de Slimste Mens word is bijzonder klein”, aldus Maureen in Story. Ook al won de Vlaanderen Vakantieland-presentatrice en MNM-dj haar eerste twee afleveringen.

Voor haar is het ook niet noodzakelijk om de panden te doen. “Mijn doel was vooral om één aflevering te overleven, mijn strijdlust is dus al wat getemperd aar mijn deelname gaat wel beter dan verwacht. Ik had ook maar twee outfits mee naar de opnames, dus ik heb al moeten bellen naar mijn stylist om er extra te voorzien”, aldus Maureen aan Q Music .

Van een verrassing gesproken. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de kijker. “Veel mensen zien me vooral als een spring-in-’t-veld.”, geeft Maureen aan.

Eens de rust wat teruggekeerd is, zal zij zich ook definitief terug kunnen toespitsen opo haar job en de vele nevenactiviteiten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.