Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke uit het eerste seizoen van het populaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd zijn ondertussen al 8 jaar samen.

Al acht jaar zijn de twee een koppel maar vorig jaar ging hun relatie door een bijzonder moeilijke periode. “Stijn en ik hadden voortdurend ruzies en discussies over de kleinste dagdagelijkse dingen”, Vertelt Nuria aan Story.

“Plots ergerden we ons ontzettend aan elkaar. We konden niets meer goed doen in elkaars ogen. Heel heftig allemaal”, aldus Stijn. Volgens hem lag dit aan de gevreesde seven year itch, een dip na zeven jaar huwelijk.

“We zijn (blind) getrouwd, leerden elkaar nadien pas echt kennen, verbouwden een huis, kregen twee kinderen, veranderden van job… Telkens hadden Nuria en ik een nieuwe uitdaging”, bekent Stijn aan Story.

Maar dan begint het leven in een soort van routine te komen en heb je ook veel tijd om na te denken over je relatie. Vooral Nuria had het moeilijk met het feit dat het ontbrak aan prikkels. Toch blijkt dat ze mekaar nog steeds heel graag zien en willen werken aan hun relatie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be