Ze zijn recent verhuisd

Bekend zijn is voor veel artiesten een groot nadeel. De ene kan er al beter mee om dan de andere, of weet het in ieder geval goed te verbergen. Zangeres Sandra Kim moet toegeven dat die bekendheid voor haar allemaal niet had gehoeven.

Gelukkig kan ze in Saint-Nicolas in Luik nog altijd zichzelf zijn. Daar kent iedereen haar van de tijd voor ze bekend was.

Toch zijn ze recent moeten verhuizen naar een klein dorp ergens in Vlaams Brabant, want het was niet meer leefbaar in het vorige dorpje waar ze woonden.

“Als we onze straat in reden, stonden de mensen met de vinger naar ons te wijzen. Hier weten de mensen dat er een BV in de straat woont, maar ze behandelen me niet anders. Er is nog niemand stiekem door het raam komen loeren”, lacht Sandra in Dag Allemaal.

Sandra heeft al vaker nagedacht over wat ze zou gedaan hebben mocht ze geen zangeres zijn geworden. Hoogstwaarschijnlijk vloog ze dan nu elke dag hoog boven de wolken als stewardess in een vliegtuig. “Ik reis graag en met die job zou ik veel plaatsen kunnen bezoeken. Maar nu nog voor een carrièreswitch gaan zou moeilijk zijn. Als ik cabineverantwoordelijke word, dan zouden de mensen nog altijd naar mij kijken als de zangeres Sandra Kim en foto’s nemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.