Evi Hanssen werd geboren op 9 november 1978 en is dus vandaag jarig. Evi mag 44 kaarsjes uitblazen. Dat doet ons toch even terug denken aan de tijd waarin we Evi leerden kennen als nichtje van de burgemeester in Samson en Gert. Ondertussen is ze uitgegroeid tot een vaste waarde in de Vlaamse en Nederlandse showbizz en is ze geregeld te zien in verschillende programma’s. Gelukkige verjaardag Evi!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.