Ze hield zich lang ver weg van de tv-camera’s maar nu stapt Sarah Puttemans dan toch in de spotlights.

Maar tegen alle verwachtingen in, is het niet in ‘de Verhulstjes’ dat we haar zullen zien maar wel in Celebrity MasterChef Vlaanderen. Koken dus.

“Ik ben eigenlijk geen keukenprinses. Ik kook thuis wel, maar dat is niet op een hoog niveau. Eerder simpele gerechten als kip met appelmoes, een steak met frietjes, pasta’s, chili con carne”, aldus Sarah aan Story.

“Ik dacht dus bij mezelf: ik ga me heel onzeker voelen in zo’n programma. Maar tegelijkertijd zag ik het ook als een uitdaging. Nadien ga ik beter kunnen koken en krijgt mijn zelfvertrouwen in de keuken een boost”, deelt de influencer mee in Story.

En uiteraard zal ook Viktor zonder twijfel hier wel zijn voordeel uit halen. Want ook hij kan enorm genieten van een lekkere maaltijd en in de toekomst zal zijn Sarah dat dus nog beter voor hem kunnen bereiden. Zij staan vaak samen in de keuken en ondertussen babbelen ze over hoe hun dag verlopen is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.