Celebrity MasterChef Vlaanderen is het allereerste programma waarin we Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst, zullen te zien krijgen.

Hoewel ze voor haar vlog dagelijks filmpjes maakt, is dit toch heel anders. Want nu zal ook het groter publiek haar leren kennen en dat staat niet altijd synoniem voor positieve commentaren.

“Dat vind ik wel spannend. Hoe gaan de mensen reageren op mij? Hopelijk positief, maar ik weet ook wel dat mensen over alles een mening hebben en gemakkelijk commentaren uiten. Vooroordelen en jaloezie: ik heb het ook al allemaal meegemaakt”, deelt Sarah mee in Story.

Gelukkig trekt ze zich dat ondertussen al lang niet meer aan. “Vroeger kon ik daar heel onzeker van worden, maar nu sta ik sterk genoeg in mijn schoenen om mijn humeur daar niet meer door te laten verpesten. Je groeit als persoon”, aldus Sarah.

Uiteraard moest ze vooraf flink wat oefenen dus we mogen verwachten dat er bij Viktor mogelijks toch wel wat kilootjes zullen bijgekomen zijn. Of ze binnenkort dan ook in ‘De Verhulstjes’ zal te zien zijn sluit Sarah niet uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.