Voor de rubriek “Goeie ouwe tijd?”, gaat Primo op bezoek bij Sergio Quisquater.

Opvallend: De zanger biedt de reporter een pintje of wat frisdrank aan maar houdt het zelf bij plat water. “Ik ben jaren verslaafd geweest aan cola. Voor de gezondheid ben ik overgeschakeld op water”, verduidelijkt Sergio.

De zanger geeft aan dat hij niet per sé ernstige gezondheidsproblemen heeft maar dat op zijn leeftijd er natuurlijk wel wat mankementen de kop beginnen op te steken.

“Ik probeer gewoon wat op te letten”, gaat Sergio verder. “Cola is heel slecht voor de lever en ik wil hier toch nog enkele jaren rondlopen.”

“Alleen van het roken geraak ik niet af”, geeft de zanger aan. “Het lukt me niet!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.