Het is een drukke zomer voor Siska Schoeters en dat wil helaas zeggen dat er weinig tijd rest om te spenderen met haar kinderen Lucien en Minnie.

Wanneer de reporter van Story vraagt of de kinderen het niet erg vinden dat ze deze zomer niet op reis kunnen met mama, antwoordt Siska het volgende. “Ik maak ze duidelijk dat er op 1 september heel wat kindjes in de klas zullen zeggen dat ze niet op reis zijn geweest. Bij ons komt dat omdat mama aan het werk is.”

Toch komen de kinderen af en toe naar zee om hun mama te bewonderen. “Ze zijn nieuwsgierig naar mijn werk!”, vertelt de mama trots.

Ook haar nieuwe vriend krijgt Siska erg weinig te zien deze periode. Toch geeft Siska aan dat het allemaal goed zit tussen hen. “Ik wil er niet te veel over kwijt, maar ben wel heel gelukkig. Het omgekeerde zou erg zijn.”

“En ja, hij heet inderdaad Thomas. Net als mijn ex (Tomas de Soete, red.). Veel mensen vinden dat grappig, maar het is natuurlijk gewoon puur toeval”, geeft Siska tot slot nog aan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.